Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Nyår på Villa Fridhem

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyår på Villa Fridhem

Från 5 595 SEK

Per gäst

 

Avsluta året på bästa sätt och fira in 2023 i kunglig atmosfär på Villa Fridhem. Åldersgräns 18 år. Vi välkomnar er till ett storslaget firande med festlig stämning, gastronomiska matupplevelser och självklart flera bubblande glas champagne att skåla i.

 

Ni checkar in dagen innan nyårsafton och hinner varva ner och komma i stämning inför det stundande nyåret. Koppla av i relaxavdelningen eller bara umgås i den behagliga miljön innan ni avnjuter en trerättersmiddag på kvällen.

 

Efter en god natts sömn startar nyårsmorgonen med Villa Fridhems generösa frukostbuffé. Kanske en nyårspromenad i de vackra omgivningarna lockar efter frukosten, innan en härlig champagnelunch serveras där vi sätter stämningen för kvällen. Efter lunch finns möjlighet att njuta av lugnet ett slag i vår relaxavdelning innan det har blivit dags att förbereda sig för kvällen där klädkoden är mörk kostym.

 

Klockan 18:00 bjuder vi in till fördrink i Peacock Bar och därefter går ni gemensamt till bords i restaurangen. Under nyårsmiddagen tillämpas bordsplacering där samtliga gäster placeras i sällskap om 6-10 personer för att bidra ytterligare till den festliga stämningen. Vi utlovar en minnesvärd smakupplevelse där ni serveras en gastronomisk femrättersmiddag med tillhörande vinpaket.

 

Efter middagen fortsätter kvällen med mingel och vår bar håller självklart öppet innan vi samlas upp för en gemensam nyårsskål vid tolvslaget och skålar in det nya året i champagne. Festligheterna fortsätter in på småtimmarna med vickning.

 

Sov ut ordentligt och känn ingen stress över utcheckningen på nyårsdagen - vi erbjuder sen utcheckning fram till klockan 14:00. När ni känner er utvilade njuter ni av en välsmakande nyårsbrunch och vill ni avsluta vistelsen med en värmande stund i relaxen står dörrarna öppna för er!

 

 

Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag på ankomstdagen
  Champagnelunch på nyårsafton
  Frukost
  Fördrink i Peacock Bar innan nyårsmiddag
  Nyårsmiddag klockan 19:00 inklusive vinpaket
  Champagne vid tolvslaget
  Vickning
  Tofflor och lån av morgonrock
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Brunch på nyårsdagen
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 14:00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyår på Villa Fridhem. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod