titleText

subTitleText

Skaldjursweekend två nätter 1-3 november

Från 3 795 SEK Per gäst

En skaldjursweekend med extra allt! Välkomna till Villa Fridhem 1-3 november. Unna er en helg där ni både får uppleva en oförglömlig kväll på Villa Fridhem under vår skaldjursafton, där vi tillsammans njuter av havets läckra frukter, samt en härlig middag kvällen innan i Aperitif där vi serverar franska smårätter. 

 

Första kvällen äter ni i vår vinbar Aperitif: Aperitif är en förlängning av vår stora och utvecklade vinkällare, vilket innebär att ni får möjlighet att testa goda, unika samt mer exklusiva viner på glas. Menyn i Aperitif består av smårätter med inspiration från det franska köket, där tre stycken förbestämda ingår i paketet, och sedan finns möjlighet att köpa till fler om så önskas. 

 

Andra kvällen väntar skaldjursafton på Villa Fridhem: Vår skaldjursafton inleds med en servering av musselsoppa och hembakat bröd. Den varma serveringen följs sedan av vår skaldjursplatå, där ni serveras hummer, havskräftor och färska räkor vid ert bord. Fram till kl 21 håller ostronbaren öppet där vi öppnar ostron (4 stycken ingår, men det finns möjlighet att förboka ostronplatå i nästa steg för den som önskar fler). 

 

Efter middagen öppnar vi dörrarna till Peacock Bar, vår cocktailbar där vi serverar såväl klassiska som våra signaturcocktails samt vår egen öl Villa Fridhem lager. I anslutning till baren finner ni roliga och utmanande förströelser i form av Shuffle board, biljardbord samt olika brädspel.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en stor frukostbuffé, med allt ni kan önska och lite mer därtill. 

 

 

Vill du boka endast skaldjursmiddagen? Läs mer och boka här.

I paketet ingår


Ett glas champagne / alkoholfritt vid ankomst
Incheckning 15.00
Utcheckning 11.00
Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)
Frukost
Tofflor och lån av morgonrock
Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
Tre smårätter i Aperitif på ankomstdagen
Skaldjursplatå

Totalpris: 0 SEK