Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skaldjursweekend två nätter 3-5 november

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skaldjursweekend två nätter 3-5 november

Från 2 595 SEK

Per gäst

 

En skaldjursweekend med extra allt! Välkomna till Villa Fridhem 3-5 november. Unna er en helg där ni både får uppleva en oförglömlig kväll på Villa Fridhem under vår skaldjursafton, där vi tillsammans njuter av havets läckra frukter, samt en härlig middag kvällen innan i vår nyöppnade Vinbar Aperitif.

 

Första kvällen äter ni i vår vinbar Aperitif: Aperitif är en förlängning av vår stora och utvecklade vinkällare, vilket innebär att ni får möjlighet att testa goda, unika samt mer exklusiva viner på glas. Menyn i Aperitif består av smårätter med inspiration från det franska köket, där ni väljer fritt mellan dem och kombinerar er meny själva. Här finner ni vår sommelier som kan hjälpa er att välja ut ett vin som passar till hela middagen, eller ta fram förslag på unika och skräddarsydda vinpaket till era val.

 

Andra kvällen väntar skaldjursafton på Villa Fridhem: Vår skaldjursafton inleds med en servering av Moules marinières och Moules Villa Fridhem, vilket är vår egen version av Moules. Den varma serveringen följs sedan av vår skaldjursplatå, där ni serveras hummer, havskräftor och färska räkor vid ert bord. Under hela kvällen står vår kock i Ostronbaren och öppnar ostron, till vilka det finns scharlottenvinägrett, citroner och tabasco - så ni själva väljer hur ni vill avnjuta era ostron. Till detta kommer det finnas möjlighet att i samråd med vår sommelierer hitta det perfekta vinet och drycken för er, som både passar fantastiskt till skaldjuren och er egen smak.

 

Varför inte boka till vår omtycka champagneprovning kl 16.00 och lära er mer om den underbara drycken, eller kika lite i vår vinkällare innan det är dags att avnjuta skaldjuren.

 

Efter middagen öppnar vi dörrarna till Peacock Bar, vår cocktailbar där vi serverar såväl klassiska som våra signaturcocktails samt vår egen öl Villa Fridhem lager. I anslutning till baren finner ni roliga och utmanande förströelser i form av Shuffle board, biljardbord samt olika brädspel.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en stor frukostbuffé, med allt ni kan önska och lite mer därtill. Exempelvis serverar vi alltid prinsesstårtsbakelser till frukosten, för att ge en så kunglig start på dagen som möjligt.

 

Möjliga ankomstdagar: fre

 

Paketet inkluderar

  Tre smårätter i Aperitif på ankomstdagen
  Skaldjursplatå inklusive ostronbar
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skaldjursweekend två nätter 3-5 november. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod