Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Gastroweekend två nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Gastroweekend två nätter

Från 2 595 SEK

Per gäst

 

Villa Fridhem erbjuder ett vackert läge med utsikt över Bråviken och de trolska Kolmårdsskogarna runt hörnet. Här hittar du utsiktsplatser med slående vy, ett stort utbud av vandringsleder och bara ett stenkast bort ligger den trevliga skogssjön Skiren.

 

På ankomstdagen serveras ett glas champagne vid ankomst och tre franska smårätter från Aperitif-menyn. Aperitif är vår vinbar där vi serverar franska smårätter, och den ligger i direkt anslutning till vår välsorterade vinkällare. Självklart finns möjlighet att få se vinkällaren och prata vin med någon av våra sommelierer på plats. Efter middagen välkomnar vi er gärna till Peacock Bar för att prova våra goda cocktails eller varför inte utmana varandra i en runda shuffleboard eller biljard?

 

Vakna upp utvilad och njut av vår goda frukostbuffé innan det är dags att starta dagen. Promenera i de vackra omgivingarna och upplev naturen, njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning eller bara må gott i den rofyllda atmosfären i huset. Är du sugen på mer aktivitet erbjuder vi både gym och utegym, uthyrning av mountainbikes med fantastiska cykelleder och naturreservat i närområdet samt två padelbanor.

Till kvällen dukar vi upp under kristallkronorna i Prins Carls matsal där en välkomponerad femrättersmiddag i säsongens smaker serveras, givetvis i kombination med vår varma och vänliga service. Här ges också möjlighet att beställa in riktigt bra viner från vår välsorterade vinkällare. Självklart är Peacock Bar öppen för dig som vill fortsätta kvällen med färgsprakande cocktails!

Efter en god natts sömn väntar vår frukostbuffé med allt ni kan önska… och lite till!

 

Möjliga ankomstdagar: tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Ett glas champagne/alkoholfritt vid ankomst
  Tre smårätter i Aperitif på ankomstdagen
  Middag i Prins Carl
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Gastroweekend två nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod