Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Påsk på Villa Fridhem 30-31 mars

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Påsk på Villa Fridhem 30-31 mars

Från 2 195 SEK

 

Påsk på Villa Fridhem – en fröjd för alla sinnen!

Fira påsken och möt våren på vackra Villa Fridhem. Vårt påskfirande bjuder på en kulinarisk matupplevelse, champagne och ett gemensamt firande hela påskhelgen. Herrgården andas vår och färgstarka blomsterarrangemang hälsar er välkomna.

 

Påskafton

Efter att ni checkat in finns det utrymme för egentid, att antingen njuta av de vackra miljöerna eller unna er en lugn stund i vår relaxavdelning. Därefter inleds firandet på påskafton inleds med gemensam champagneskål med två sorters smakrika kanapéer ute på vår terrass, där ni får chans att njuta av vårens första, värmande solstrålar. Efter en härlig stund i vårsolen är det är dags för er att slå er ned till bords för vår kulinariska påskmiddag, serverad under kristallkronorna i restaurang Prins Carl. Ni serveras fem rätter med klassiska påsksmaker i en modern och djärv tappning. Våra sommelierer har tagit fram två olika vinpaket, silver eller guld, som utsökt ackompanjerar middagens smaker.

 

Efter middagen står Peacock Bar redo en trappa upp att servera er smakrika och färgstarka cocktails in till sena timmarna. Varför inte testa en av våra signaturcocktails till en omgång biljard?

 

Efter en god natts sömn väntar vår generösa frukostbuffé med allt ni kan önska och lite till.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Välkomstdrink och kanapéer kl 16:00
  Femrätters påskmiddag i Prins Carl
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Påsk på Villa Fridhem 30-31 mars. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod