Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Villa Fridhempaket två nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Villa Fridhempaket två nätter

 

Villa Fridhem erbjuder ett vackert läge med utsikt över Bråviken och de trolska Kolmårdsskogarna runt hörnet. Det finns vackra utsiktsplatser, ett stort utbud av vandringsleder och bara ett stenkast bort finns den trevliga skogssjön Skiren som ger möjlighet till ett svalkande dopp. Till kvällen öppnar vår restaurang där du får njuta av en trerättersmiddag med möjlighet att beställa in riktigt bra viner från vår välsorterade vinkällare. Givetvis serveras allt detta i kombination med vår varma och vänliga service.

 

En solig dag kan du också njuta i solen på vår nya uteservering med något gott att dricka och äta. Självklart är Peacock bar öppen för dig som vill fortsätta kvällen med färgsprakande cocktails. Efter en god natts sömn väntar vår frukostbuffé med allt ni kan önska… Och lite till!

 

Om du gillar mer äventyr och natur kan du testa våra mountainbikes och utforska de fantastiska cykelleder, samt naturreservat, som finns runt om Villa Fridhem. Vill du ha ännu mer sport kan du utmana någon i en padelmatch på en av våra padelbanor (färdiga under maj 2022).

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Tillgång till relaxavdelningen
  Trerättersmiddag på ankomstdagen
  Ett glas champagne / alkoholfritt vid ankomst
  Tofflor och lån av morgonrock
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Frukost
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Villa Fridhempaket två nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod