Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Villa Fridhempaket två nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Villa Fridhempaket två nätter

Från 2 595 SEK

Per gäst

 

Villa Fridhem erbjuder ett vackert läge med utsikt över Bråviken och de trolska Kolmårdsskogarna runt hörnet. Här hittar du utsiktsplatser med slående vy, ett stort utbud av vandringsleder och bara ett stenkast bort ligger den trevliga skogssjön Skiren.

 

På ankomstdagen serveras ett glas champagne och barmeny i Peacock Bar, vår eleganta och intima cocktailbar. Självklart finns möjlighet att sitta kvar och beställa in våra goda cocktails eller varför inte utmana varandra i en runda shuffleboard eller biljard?

 

Vakna upp utvilad och njut av vår goda frukostbuffé innan det är dags att starta dagen. Promenera i de vackra omgivingarna och upplev naturen, njut av en avkopplande stund i vår relaxavdelning eller bara må gott i den rofyllda atmosfären i huset. Är du sugen på mer aktivitet erbjuder vi både gym och utegym, uthyrning av mountainbikes med fantastiska cykelleder och naturreservat i närområdet samt två padelbanor. 

 

Till kvällen dukar vi upp under kristallkronorna i Prins Carls matsal där en välkomponerad fyrarättersmiddag i säsongens smaker serveras, givetvis i kombination med vår varma och vänliga service. Här ges också möjlighet att beställa in riktigt bra viner från vår välsorterade vinkällare. Självklart är Peacock Bar öppen för dig som vill fortsätta kvällen med färgsprakande cocktails!

 

Efter en god natts sömn väntar vår frukostbuffé med allt ni kan önska… Och lite till!

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Fyrarättersmiddag
  Ett glas champagne / alkoholfritt vid ankomst
  Barmeny i Peacock Bar på ankomstdagen
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Villa Fridhempaket två nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod