Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Jul på Villa Fridhem

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Jul på Villa Fridhem

Från 1 995 SEK

 

Unna er en magisk jul på anrika Villa Fridhem, som bjuder in med stämningsfull inredning med vackra detaljer och inbjudande atmosfär.

Vistelsen startar med ett bubblande glas champagne* som avnjuts med utsikt över parken och Bråviken. Njut sedan av en avkopplande, värmande stund i vår relaxavdelning med bastu och jacuzzis innan det är dags att gå till bords under kristallkronorna i Prins Carls matsal. Här väntar Villa Fridhems julmiddag som serveras till bords i sju serveringar. Vårt middagskoncept består av en sillservering, en laxservering och kallskuret. Därefter följer en varmrätt med fisk och en med kött och middagen avslutas sedan med ostvagn och dessertservering innan de som önskar kan fortsätta kvällen i Peacock Bar med färgsprakande cocktails, shuffleboard och biljard. 

 

 

Efter en god natts sömn är det sedan dags att avnjuta vår ljuvliga frukostbuffé innehållandes allt ni kan önska, och lite till! 

 

 

*alkoholfritt alternativ finns

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Julmiddag i sju serveringar
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Ett glas champagne / alkoholfritt vid ankomst
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Jul på Villa Fridhem. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod