Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Nyår på Villa Fridhem

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyår på Villa Fridhem

Från 5 795 SEK

Per gäst

 

Avsluta året på bästa sätt och välkomna 2024 i kunglig prakt på Villa Fridhem! Åldersgräns 18 år. Vi välkomnar er till ett storslaget firande med en kväll fylld av festlig stämning, nyårsraketer, kulinariska mästerverk och självklart med flera bubblande glas champagne att skåla i!

Ni checkar in dagen innan nyårsafton och hinner varva ner och komma i stämning inför det stundande nyåret. Koppla av i relaxavdelningen eller bara umgås i den behagliga miljön innan ni avnjuter en trerättersmiddag på kvällen.

 

Efter en god natts sömn startar nyårsmorgonen med Villa Fridhems generösa frukostbuffé. Kanske en nyårspromenad i de vackra omgivningarna lockar efter frukosten, innan en härlig champagnelunch serveras där vi sätter stämningen för kvällen. Efter lunch finns möjlighet att delta i vår gemensamma champagneprovning, eller njuta av en lugn stund i vår relaxavdelning innan det har blivit dags att förbereda sig för kvällens firande, där klädkoden är mörk kostym.

 

Klockan 18:00 bjuder vi in till fördrink i Peacock Bar innan ni gemensamt går till bords i restaurangen Prins Carl. Vid nyårsmiddagen kommer ni att sitta vid vackert dukade bord i trevliga sällskap om 6–10 personer, vilket kommer att förhöja den festliga stämningen. Njut av en minnesvärd smakupplevelse när ni serveras en gastronomisk femrättersmiddag, ackompanjerad av noga utvalda viner.

Efter middagen fortsätter kvällen med mingel och Peacock bar erbjuder färgsprakande cocktails. Vi samlas på terrassen för en gemensam nyårsskål vid tolvslaget och välkomnar det nya året med bubblande glas champagne och nyårsraketer. Festligheterna fortsätter in på småtimmarna med härlig vickning.

 

Efter en god natts sömn behöver ni inte stressa över utcheckningen på nyårsdagen. Vi erbjuder sen utcheckning fram till klockan 14:00 så att ni kan njuta av en välsmakande nyårsbrunch i lugn och ro. Om ni vill avsluta er vistelse med en uppfriskande stund i vår relaxavdelning är dörrarna öppna för er!

 

Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag på ankomstdagen
  Champagnelunch på nyårsafton
  Gemensam fördrink kl. 18:00 på nyårsafton
  Femrätters nyårsmiddag inkl vinpaket
  Champagne vid tolvslaget
  Vickning
  Frukost
  Brunch på nyårsdagen
  Tofflor och lån av morgonrock
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 14:00

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyår på Villa Fridhem. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod