Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Champagne & fransk tapas

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Champagne & fransk tapas

Från 1 495 SEK

 

I paketet Champagne och fransk tapas ingår en middag på tre smårätter var och ett glas champagne i vår nyöppnade vinbar Aperitif. Menyn i Aperitif består av mindre rätter med inspiration från det franska köket som fritt kombineras utefter vad ni är sugna på – varför inte börja med en dessert och avsluta med ostron? Till det har ni möjlighet att beställa viner från vår välsorterade vinkällare, med allt från lite lättare viner med inbjudande arom och lagrade årgångsviner med komplex och smakrik karaktär. I Aperitif erbjuder vi flera av våra viner både på flaska, halv- och helglas.

 

Då smårätterna i Aperitif är inspirerade av det franska köket kallas vårt gastronomiska paket i Aperitif för ”Champagne och fransk tapas” – ett väldigt europeiskt namn med den spanska anknytningen till ordet ”tapas” och det franska i matens smak och stil. Kombinationen är en lekfull blinkning gentemot familjen Bernadottes europeiska arv.

 

Efter en härlig middag i Aperitif står vår Peacock Bar redo två trappor upp för att serva er med färgstarka och smakrika cocktails. I paketet ingår även tillgång till vår relaxavdelning, med två jacuzzis, gemensam bastu, loungehörna och bar. Efter en god natts sömn väntar vår stora frukostbuffé, där vi serverar allt ni kan önska och lite till. 

 

 

Önskar ni kombinera en kväll med fransk tapas i Aperitif med en femrättersupplevelse i vår restaurang Prins Carl? Spana in vårt förmånliga tvånätterspaket härPris från 2595 kr/person.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Ett glas champagne/alkoholfritt vid ankomst
  Tre smårätter i Aperitif på ankomstdagen
  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Champagne & fransk tapas. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod