Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skaldjursafton en natt 4-5 november

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skaldjursafton en natt 4-5 november

Från 1 995 SEK

Per gäst

 

Lördagen den 4 november bjuder vi in till en oförglömlig helkväll på Villa Fridhem där vi tillsammans avnjuter havets läckra frukter.

 

Vår skaldjursafton inleds med en servering av Moules marinières och Moules Villa Fridhem, vilket är vår egen version av Moules. Den varma serveringen följs sedan av vår skaldjursplatå, där ni serveras hummer, havskräftor och färska räkor vid ert bord. Under hela kvällen står vår kock i Ostronbaren och öppnar ostron, till vilka det finns scharlottenvinägrett, citroner och tabasco - så ni själva väljer hur ni vill avnjuta era ostron. Till detta kommer det finnas möjlighet att i samråd med vår sommelierer hitta det perfekta vinet och drycken för er, som både passar fantastiskt till skaldjuren och er egen smak. Varför inte boka till vår omtycka champagneprovning kl 16.00 och lära er mer om den underbara drycken, eller kika lite i vår vinkällare innan det är dags att avnjuta skaldjuren.

 

Efter middagen öppnar vi dörrarna till Peacock Bar, vår cocktail bar där vi serverar såväl klassiska som våra signaturcocktails samt vår egen öl Villa Fridhem lager. I anslutning till baren finner ni roliga och utmanande förströelser i form av Shuffle board, biljardbord samt olika brädspel.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en stor frukostbuffé, med allt ni kan önska och lite mer därtill. Exempelvis serverar vi alltid prinsesstårtsbakelser till frukosten, för att ge en så kunglig start på dagen som möjligt.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Skaldjursplatå inklusive ostronbar
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Frukost
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)
  Tofflor och lån av morgonrock

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skaldjursafton en natt 4-5 november. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod