Bokningsmeny
Svenska Svenska

Valt erbjudande: Jul på Villa Fridhem två nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Jul på Villa Fridhem två nätter

Från 2 695 SEK

 

Unna er en magisk jul på anrika Villa Fridhem, som bjuder in med stämningsfull inredning med vackra detaljer och inbjudande atmosfär.

 

Första kvällen serveras ni fransk tapas i vår vinbar Aperitif där tre rätter var ingår, men givetvis går det bra att beställa så många ni önskar. Menyn i Aperitif består av mindre rätter med inspiration från det franska köket som fritt kombineras utefter vad ni är sugna på – varför inte börja med en dessert och avsluta med ostron? Till det har ni möjlighet att beställa viner från vår välsorterade vinkällare, med allt från lite lättare viner med inbjudande arom och lagrade årgångsviner med komplex och smakrik karaktär. I Aperitif erbjuder vi flera av våra viner både på flaska, halv- och helglas. Kanske passar ni också på att boka några goda viner till kommande dags julbordsservering? 

 

Då smårätterna i Aperitif är inspirerade av det franska köket kallar vi dem fransk tapas – ett väldigt europeiskt namn med den spanska anknytningen till ordet ”tapas” och det franska i matens smak och stil. Kombinationen är en lekfull blinkning gentemot familjen Bernadottes europeiska arv.

 

Efter en härlig middag i Aperitif står vår Peacock Bar redo två trappor upp för att serva er med färgstarka och smakrika cocktails. Efter en god natts sömn väntar vår stora frukostbuffé, där vi serverar allt ni kan önska och lite till.

 

Dag två har ni möjlighet att upptäcka våra vackra omgivningar, boka in lite extra tid i vår relaxavdelning, utmana varandra i shuffleboard eller varför inte ta ett uppfriskande träningspass i vårt gym?

 

När kvällen nalkas startar ni middagsupplevelsen med ett bubblande glas champagne* innan ni går till bords under kristallkronorna i Restaurang Prins Carl. Här väntar Villa Fridhems julmiddag som serveras till bords i sju serveringar. Vårt middagskoncept består av en sillservering, en laxservering och kallskuret. Därefter följer en varmrätt med fisk och en med kött. Upplevelsen avrundas med ostvagn och dessertservering innan de som önskar kan fortsätta kvällen i Peacock Bar med härliga cocktails, shuffleboard och biljard.

 

 

 

*alkoholfritt alternativ finns

 

Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Tillgång till relaxavdelning med jacuzzi
  Tre smårätter i Aperitif på ankomstdagen
  Ett glas champagne/alkoholfritt innan julbordet
  Julmiddag i sju serveringar
  Tofflor och lån av morgonrock
  Frukost
  Incheckning 15.00
  Utcheckning 11.00
  Fri parkering (möjlighet till fri elbilsladdning)

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Jul på Villa Fridhem två nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod